Spodsbjerg til Kerteminde

7. juli 2008

Vi lå i Spodsbjerg til klokka to. Vi ventet på Egil, bror til Sigrun, som skulle utgjøre mannskap på sluttspurten opp til Oslo. Etter litt krøll med lokale bussruter, kom han smilende ombord, og vi kunne kaste tampene og bakke ut.

Blid fokkeslask

Egil

Som vanlig var det fin vind hel til vi rullet ut genoaen, da ble det stille.

Vi lot den henge der, og etterhvert tok vinden seg opp, og vi fikk seilt store deler av etappen. Dagens høydepunkt var uten tvil passeringen av Storebeltbroen, et imponerende byggverk.

Storebeltbroen

Storebeltbroen

Etterhvert som vi nærmet oss vestre løp virket det som om det var alt for lavt, og slakket på farten inn mot broen.

Høyt nok?

Lav passasje

Det gikk

Det gikk

To timer senere fant vi en fin plass, longside i gamlehavnen i Kerteminde.

To tørste gutter på vei mot Kerteminde

To tørste gutter

I morgen venter Anholt, en idyllisk øy øst for Jylland.

3 Responses to “Fra Spodsbjerg til Kerteminde”


 1. 1 astrid og willy

  jul 9th, 2008 at 11:48 Edit

  Hei på dåkke!
  Kjekt med fokkeslask ombord kan jeg tenke. Utrolig mye opplevelser dere får være med på, men det med diesel og mat ville jeg trodd ikke var noe problem i et havneområde med mye båter..Selv har jeg fått innvilget ferie i noen få dager mens willy skifter vindu her på skøye. været er rimelig greit og har koset meg kraftig med mitt barnebarn, lille Hedda Louise som har rukket å bli 4 uker. Var så heldig å få lov å være Besta, mens Willy får være Goffa. Hanne-Sofie sender en mms. Når arriverer dere Oslo? Skal på båtfestival no lørdag. Alltid like kjekt å se alle flotte båtene. God tur videre til dåkke! Snart i mål no.E inne hver dag for å lese nytt.

 2. 2 Else-Lill

  jul 9th, 2008 at 13:37 Edit

  Jeg får vel ønske dere snart velkommen hjem – meg ser dere dessverre ikke før i slutten av måneden. Men da regner jeg med at dere er uthvilte og trenger litt kaffe og kake slik at vi får høre om de tingene som ikke har egnet seg for bloggen… he he
  Huset står selv etter Geir Ståle sin vaskerunde?????? Men jeg har heller ikke sett ham siden. Kanskje sover han fortsatt etter den ville sjokoladefesten han hadde….. Det kommer til å være riktig så hyggelig å få naboer igjen – faktisk! Ha en fortsatt god tur hjem. Og forresten så har andre holdt Hannibals i gang, mens du har vært borte Oddgeir….. Masse hilsninger fra naboen

 3. 3 oddgeir

  jul 9th, 2008 at 17:13 Edit

  Takk for mange hyggelige kommentarer. Artig at dere følger med på alle våre innfall.
  Det er greit å vite at vi for lov å komme tilbake til Tolia, selv etter skamløst å ha utlevert oss på denne måten på internettet. Tusen takk til Else-Lill, som, selv om hun ikke vil innrømme det, er en stor operaelsker. Ta det bare med ro Else-Lill, om noen dager blir det atter Verdi i nabolaget. Når dette skrives kan jeg skimte innseilingen til Gøteborg, så vi er ikke så langt unna.
  Gratulerer også til Besta og Goffa. Hva dere får til i vår fravær.