Fra Lysekil til Havstensund

Torsdag 23. juli

Siden det regnet verre og verre utover dagen, ble det kun gått for motor denne dagen.  Vi benyttet dermed anledningen til å gå innaskjærs hele tiden.  Dermed ble det Sotenkanalen, Hornörenna og Hamburgsundkanalen, før vi tråklet oss forbi alle småøyene helt opp til innløpet til Havstensund.  Bare kos med andre ord.

DSC00804

DSC00814

DSC00823

Endelig fremme i Havstensund,  fikk vi plassen til en båt som skulle gå, så dermed havnet vi helt inntil brygga, med kort vei til butikk og silltallrik.

Ja, for det er derfor vi stoppet akkurat her.  Stedet har en restaurant som serverer verdens beste silltallrik, eller sildetallerken, som det heter på norsk.

Det ble fullt her også etterhvert, og utenpå oss havnet en veldig klok og forstandig herremann, som akkurat hadde vært i Tyskland og hentet seg ny båt.  Maken til vår som dere forstår.  Det var derfor det var lett å se at gubben var intelligent.  Nå er det silldags.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.