Egersund – Farsund

Mandag 19. juli

Egersund har en utmerket dieselstasjon. 100 meter med kai dekket med hvitlakkerte gummifendre og rikelig med fester for tampen, gjør det hele til en lek. Her fyllte vi 112 liter til 6,95 for literen. Turens billigste diesel altså.

Denne dagen ble litt forskjellig fra alle de andre. Vi fikk glimrende seilvind. 8 – 10 m/s fra vest gjorde at vi sløret i 7 – 8 knop.  I flere timer seilte vi avgårde uten å måtte justere på et eneste fall eller skjøte.  At det striregnet hele dagen gjorde ikke noe som helst. Til det har man tross alt regnklær.

Her skulle det vært et bilde av båten i fulle seil, men tåka lå så lavt at bildet ble mislykket.

Ut på ettermiddagen løyet vinden av, og i det vi svingte inn fjorden til Farsund slapp vi ned seilene og tuslet in for motor.

Vi la oss utenpå en vakker 36 fots Jeanneau !!, og som sist gadd vi ikke gå i land. Dessuten regnet det. I bøtter og spann. Fy flate for et drittvær.

1 tanke om “Egersund – Farsund

  1. hei på dere! nok en gang har dere greid å få til god lesning og bilder i fra en flott tur.spennende å følge med.her oppe sitter vi i et vannvittig regnvær og lurer på om sola kommer til å titte frem i det hele tatt denne sommeren.når det er 11 grader og masse vind i tillegg,så er moldejazzen bare å glemme.en liten tur på båtfestivalen fikk vi allikevel med oss sist fredag.en hel dag med opphold,så da kan en vel ikke klage?der ble årets første utepils inntatt.deilig!ingen planer om tur enda,men lengter veldig tilbake til middelhavet og cruise.vi snakkes.klem til dere!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.