Milna–Palmezana

Mandag 11. juli 

Etter å ha betalt våre tilmålte 450 Kuna, dro vi fra Milna i 12-tiden.  Vi hadde sett oss ut et atoll rett nord nord for øya Brac.  I det vi kom gjennom sundet nord for Milna, fikk vi perfekt bidevind på ca 10-12 knop, så alle dukene ble rullet ut, og Bavariaen la avgårde i 6 knop. Perfekte seilforhold med andre ord. Denne båten er mye roligere i bevegelsene enn vår egen 36 foter, så selv om det var flere ombord som aldri har seilt før, var det ingen som reagerte når vi krenget over i vindkastene.

Etter 3 timer nådde vi atollet, og startet jakten på et sted vi kunne slippe ut ankeret for en lunch- og badestopp. 

DSC02829

Etter en time i vannet dro vi videre for å finne et perfekt sted å overnatte.  Vi lå utsatt til for vind og bølger, så vi planla å finne et sted på motsatt side av atollet.  En time senere fant vi drømmestedet.  50 meter fra en stranden, innerst i en lugune, kastet vi ankeret for andre gang denne dagen, og badeøkt nummer  2 kunne starte. I følge kartet het stedet Palmezana.

DSC02852

Du verden så delig vi har det.  Og så velfortjent det er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.