Tilbake til Trogir

Fredag 15. juli

Selv om det var bekmørkt da vi ankret opp natta i forveien, hadde vi funnet en fin plass, innerst i en lagune, med vakker hvit bebyggelse oppe i åsene rundt oss.  Det hadde kommet flere båter i løpet av natten, så det var ganske fullt rundt oss da vi våknet.

DSC02947

Fortsatt mye røyk neste morgen

Siden vi skulle overlevere båten senest klokka 9 lørdag morgen, planla vi å gå til Trogir allerede fredag kveld.   Turen gikk via en badeplass ved øya Zolta, der vi ankret opp slik at vi kunne bade fra båten.  Å hoppe fra båten uten å tenke på konsekvensene er egentlig ganske befriende, og kan lett bli en vane.  Det er lenge til det blir 27 grader i vannet i Oslofjorden vil jeg tro, selv om dommedagsprofetene roper opp om co2-trusselen og en overopphetet verden.  Desverre ser det ut til at tendensen er motsatt, og temperarturen går ned år for år.

DSC02965

Mannskapet fra S/Y Traminac samlet til avskjedsmiddag i Trogir

Dermed ser det ut til at det kan bli flere turer til Kroatia i årene som kommer.

Vennlige og imøtekommende mennesker, rent og ryddig over alt, flott vær og fine temperaturer gjør egentlig valget enkelt.

Vi drar neste år også.

Nå følger to dager i Split med shopping, bading og herlige måltider, før vi drar hjem til hverdagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.